Η ιστορία της Dermalogica ®  ξεκινά το 1986 στην Καλιφόρνια, ως αποτέλεσμα έρευνας του International Dermal Institute. Δημιουργήθηκε από ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος με πρωτοποριακή αντίληψη και σκέψη, αλλά και γνώση των αναγκών της αγοράς. Τα προϊόντα της Dermalogica ® κυκλοφορούν σε περισσότερες από 109 χώρες σε όλο τον κόσμο αποκλειστικά από επαγγελματίες, οι οποίοι ασχολούνται με την υγεία του δέρματος.

Η Dermalogica ® είναι μία εταιρεία εκπαιδευτική, η οποία παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα προϊόντων και όχι μια ακόμα εταιρεία καλλυντικών που απλά παρέχει εκπαίδευση. Αποτελεί παγκοσμίως, την 1η επιλογή των επαγγελματιών στο χώρο των προϊόντων φροντίδας του δέρματος, με εξατομικευμένες προτάσεις.


Η παροχή των προϊόντων της αποκλειστικά από εκπαιδευμένους επαγγελματίες αποτελεί δέσμευση για τη Dermalogica ® . Τα προϊόντα Dermalogica ® δεν περιέχουν λανολίνη, μεταλλικά έλαια, τεχνητά χρώματα και αρώματα, φορμαλδεϋδικά συντηρητικά, παραβένες, ξηραντικές αλκοόλες και γλουτένη. Η Dermalogica ® διασφαλίζει την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της. Επιπλέον, η Dermalogica ® δεν επιτρέπει τις δοκιμές των προϊόντων σε ζώα, ενώ οι συσκευασίες της είναι ανακυκλώσιμες. 

 
 
DERMALOGICA PRECLEANSE 150ml - Υδατοδιαλυτό Καθαριστικό Λάδι
DERMALOGICA PRECLEANSE 150ml

Καθαριστικό Λάδι

DERMALOGICA NECK FIT CONTOUR SERUM 50ml - Ορός Λαιμού
DERMALOGICA NECK FIT CONTOUR SERUM 50ml

Συσφικτικός Ορός Λαιμού

DERMALOGICA DAILY MICROFOLIANT 75gr - Απαλή Απολεπιστική Πούδρα Λάμψης
DERMALOGICA DAILY MICROFOLIANT 75gr

Μικροαπολέπιση για Φωτεινό Δέρμα

DERMALOGICA PROTECTION 50 SPORT - Αντηλιακό Προσώπου & Σώματος SPF50
DERMALOGICA PROTECTION 50 SPORT

Αντηλιακό Προσώπου & Σώματος SPF50

καλλυντικα υψηλής τεχνολογίας

Εμπιστευθείτε το ENFLEUR YOUR SKIN και μεταβείτε σε μια νέα γενιά καλλυντικών υψηλής τεχνολογίας. 

Ακολουθήστε μας στο Instagram για καθημερινή ενημέρωση σε νέα προϊόντα, συμβουλές περιποίησης και προσφορές.

Ακολουθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα πρωτοποριακά καλλυντικά και τις διεθνείς τάσεις ομορφιάς.

Opening Hours
Get In Touch
Στο Enfleur Your Skin επιλέγουμε εταιρίες με τεχνογνωσία, που πρωτοπορούν στην έρευνα και δεν βασίζονται στην διαφήμιση. Επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως ανάμεσα από εταιρίες που επενδύουν στην έρευνα για τη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς του δέρματός μας. Μια επιλογή προιόντων φροντίδας του δέρματος, εστιασμένα στην ποιότητα, τη μοναδικότητα των συστατικών και στα εξαιρετικά αποτελέσματα.